Pametne elektronske brave za stan na dan

Da li znate kako da izaberete pametnu elektronsku bravu ukoliko izdajete svoju kuću ili stan? Da li ste razmišljali na koje stvari je najbitnije da se obrati pažnja? U ovom članku ćemo vam objasniti sve detalje o pametnim bravama potrebnim za uspešno poslovanje stanodavaca.

  1. Sigurnost – Kada izdajete stan bitno je da obratite veliku pažnju na sigurnost – a to znači da uvek znate ko, kada i na koji način ulazi u vaš apartman. To je jedino moguće uz pametnu elektronsku bravu koja je povezana sa Vašim mobilnim telefonom ili softverom.

    Aplikacija na telefonu uz pomoć Gateway-a omogućava uvid u otvaranje elektronske brave u realnom vremenu. Na taj način dobijate sve podatke kada je neko ušao u Vaš stan, na koji način i ko je ta osoba. Aplikacija šalje informaciju prethodno dodeljenog pristupa. Kada pokrijete ove tri tačke ni u jednom trenutku ne morate brinuti o sigurnosti jer ćete u svakom trenutnku imati informacije o korisnicima Vašeg stana.
  2. Praktičnost – Kod izdavanja stana veoma je bitno da to možete da uradite gde god da se nalazite i u realnom vremenu. Ukoliko je potrebno svaki put da se nalazite sa gostom kako biste mu doneli ključ ili da promenite šifru na šifarniku tu gubite dosta vremena. Gubitak ili nemogućnost nalaženja ključa predstavlja još jedan veliki problem gde ćete morati da promenite bravu – još jedan trošak i vremena i novca. Potrebna vam je pametna elektronska brava koja omogućava dodeljivanje pristupa u realnom vremenu bilo gde da se nalazite. Pristup bi mogao biti šifra koja se podešava tako da važi dok je gost bukirao vaš stan i nakon toga se automatski briše. Pametna brava sa mogućnošću slanja šifre će vam uveliko poboljšati menadžment. Nakon što gost bukira smeštaj jednim klikom mu pošaljite šifru koja je ograničena vremenski ili ukoliko imate spremačicu koja dolazi u određeno vreme u toku nedelje dodelite joj šifru koja je ponavljajuća i koja važi samo u određenom vremenu koje vi odaberete. Sve Sciener pametne brave podržavaju gore navedene funkcije.
  3. Kompatabilnost – Nisu sve elektronske brave za sva vrata, jako je važno da znate koja će najbolje odgovarati vašem domu. Ukoliko imate instaliran šifarnik samo ga zamenite pametnim kontrolorom pristupa i rešite problem za 5 minuta. Ukoliko imate vrata sa cilindrom zamenite postojeći cilindar sa pametnim a ako ipak imate sigurnosna vrata trebaće vam brava koja će moći da podrži debljinu vrata. Ono na šta trebate najviše obratiti pažnju su debljina vrata, razmak od cilindra do kraja vrata kao i razmak od cilindra do kvake. Ukoliko imate sve te informacije predočite ih prodavcu pametnih brava i on će znati koji je proizvod pogodan za ugradnju na vašim vratima.
  4. Menadžment – Izdavanje Stan na Dan može biti unosan biznis ali je potrebna besprekorna organizacija. Popunjenost smeštajnog kapaciteta najviše zavisi od kvaliteta usluge koju pružate. Loša iskustva gosta vas vode ka lošim komentarima što je kod online rezervacija jedna od vodećih stvari da li ćete imati nove goste i u kojoj meri. Kako bi organizacija bila na visokom nivou bitno je da možete na jednom mestu kontrolisati sve vaše stanove. Za manje smeštajne kapacitete tu je Sciener Aplikacija a kod većih kao što su hoteli od 10 i više soba tu je Sciener softver. Uz pomoć Sciener Aplikacije i Softvera na Vašem telefonu ili kompjuteru imate uvid i kontrolu svih pametnih elektronskih brava. Jednostavno jednim klikom odradite Check-In, Check-Out, organizujte čišćenje sobe, dodelite pristupe i mnogo drugih opcija.

Leave a Reply